2018-08-21 09:29:51• hírek • (x)

Ismét kézműves standdal vár a Polipol

Különleges hét elé néz Szatmárnémeti és a teljes megye, ugyanis ezekben a napokban zajlik az immár 17. alkalommal megrendezett Partiumi Magyar Napok.

Ebben az időszakban a kulturált szórakozás és a minőségi együtt töltött idő fővárosa lesz Szatmár: koncertek, filmvetítések, kiállítások, gyerekprogramok és természetesen az elmaradhatatlan kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket. A kézművességet bemutató és népszerűsítő asztalok között idén a mezőfényi székhelyű Polipol Mobila vállalat is standja is felfedezhető lesz.


A német gyökerekkel rendelkező Polipol standja szombaton és vasárnap is színes kínálattal készül, lesz többek között pólófestés, táska- és pénztárcadíszítés, de a bátrabbak akár a madárház-díszítéssel is megpróbálkozhatnak. Az elkészült remekműveket természetesen haza is lehet majd vinni emlékként. A cég egyébként tavaly is képviseltette már magát a Partiumi Magyar Napokon. A standot egy évvel ezelőtt is sokan keresték fel, a foglalkozásokat böngészve pedig idén is hasonlóan sok emberre lehet majd számítani.


A Polipol csapatának nem ismeretlenek a hasonló megmozdulások, nemrégiben például Fit Day-t rendeztek, hogy az egészséges életmódot népszerűsítsék a lakosság körében, de több nemes cél érdekében megszervezett jótékonysági akciót is tudhatnak már a hátuk mögött. A szervezők ez alkalommal arra törekszenek, hogy mindenki szabadon kiengedhesse kreativitását. Érdemes lesz tehát kilátogatni az előttünk álló hétvégén a Kossuth-kertbe, ahol a Polipol standja kb. 14 és 18 óra között várja majd nagy szeretettel a látogatókat. 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: